Symantec Endpoint Protection Beat Kaspersky, McAfee, TrendMicro

Memula pun aku tak percaya sebab aku tau kaspersky one of the best current Antivirus nowadays. Tapi itulah hakikatnya. Cuma ianya tak dibuat perbandingan dengan antivirus AVG sebab yang dibandingkan ni hanya kepada antivirus yang perlu berbayar sahaja. Sebab semua jenis tu perlu ada lesen belake...muahahahahaha....
Cuma AVG ada versi Free dan untuk Home Users sahaja, jika nak guna dalam pelaksanaan syarikat secara lebih efektif maka lebih elok guna versi Enterprise AVG tapi kali ni dah tak free dah.

So nak tengok perbandingan yang dibuat di antara Symantec Endpoint Protection vs McAfee, Kaspersky, Trend Micro sila lihat kat link bawah ni.


So anda pengguna anda fikirlah sendiri...


~ Be a Creator Not a User ~
http://muzzotechspot.blogspot.com
http://muzzoshah.blogspot.com

Ulasan