How to Remove New WGA

Bebaru ni PC anak sedara aku kat terengganu dapat star windows tak genuine. Memula takde tapi disebabkan PC tu banyak ngat virus dalam tu, aku clean semua virus dan restore semula file yang hilang, pastu aku defrag dan scandisk semua drive sekali bila restart je pc keluar bintang. Ahah, aku rasa scandisk dah membetulkannya...aiyakk..

Kenalah aku mencari cara nak remove WGA tu. So cari kat google aku jumpe solution ni.
Baca di sini

Dalam artikel tu ada terangkan macamana cara nak remove WGA tu tapi kalau untuk WGA versi lama boleh ikut step dalam tu. Kalau yang versi baru ni cuba gunakan yang ini pula :
Baca di sini
Download disini

Walaubagaimanapun aku tak lah menggalakkan untuk guna windows pirate ni. Cuma disebabkan hampir 90% di dunia gunakan Windows sejak sekian lama. Aku lebih prefer Linux lagipun lagi comei GUI nya berbanding Windows yang memberatkan especially Windows VISTA.

Sorry bill, i think you also admit it since you are going to launch your Windows 7 soon to replace the bad version of windows vista.

~ Be a Creator Not a User ~
http://muzzotechspot.blogspot.com
http://muzzoshah.blogspot.com

Ulasan